Jović zadovoljan nakon pobjede protiv Širokog: "Sada idemo Veležu da se nadigravamo"

Tuzla City slavio u Srebreniku

Jović zadovoljan nakon pobjede protiv Širokog: "Sada idemo Veležu da se nadigravamo"

Endin Čaušević

Tuzla City danas je pobijedio ekipu Širokog Brijega sa 4:1 u okviru osmog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Tuzla City je na stadionu u Srebreniku uspio lakše od očekivanog da pobijedi Široki Brijeg, a sve je već bilo završeno nakon prvog dijela kada su domaći vodili sa 4:1.

Nakon utakmice svoj utisak otkrio je i trener domaćeg tima Dragan Jović koji je mogao biti zadovoljan igrom svoje ekipe.

"Prvo poluvrijeme smo odigrali odlično, dali smo u prvom dijelu tri boda ekipi koja je u prethodnih šest mečeva primila samo dva gola i to najbolje govorili kako smo igrali u prvom dijelu", rekao je Jović i dodao.

"Drugi dio smo prepustili igru Širokom koji je propustio nekoliko šansi da meč ode u neku neizvijesnost, ali dali smo daj četvrti gol koji je sve riješio".

Tuzla City već za vikend gostuje Veležu, a Jović se osvrnuo i na taj meč.

"Idemo Veležu koji je u nezgodnoj situaciji i pod imperativom pobjede, mi idemo dole da se nadigravamo i učinit ćemo se da ostvarimo pozitivan rezultat ", zaključio je Jović u izjavi za Moja TV.

Svoje impresije nakon utakmice otkrio je i predstavnik gostujućeg tima Stanko Bubalo koji jasno nije bio zadovoljan porazom Širokog u Srebreniku.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Prvo čestitam domaćim na zasluženoj pobjedi, nismo danas bili pravi pogotovo iz prekida i primili smo olako dva gola. To je tako u fudbalu, danas nije bio naš dan i mi se okrećemo narednom meču. Probat ćemo se što bolje pripremiti za meč protiv Borca, nama je svaki meč derbi", rekao je Bubalo.

Tuzla City je trenutno drugi sa 13 bodova i dva meča manje u odnosu na lidera Sarajevo, dok je Široki peti sa 12 bodova iz sedam odigranih utakmica.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ljacmu1
Dobit će ih teniskim rezultatom
4 2
Mostarac94
Sad Amar spremio vojnike, ima da ih istanburamo ko Zeljo
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi