Jovica Cvetković pozvao 18 igrača
Nikolić je jedan od dvojice pivota

Rukometna reprezentacija Srbije za mečeve sa BiH

Jovica Cvetković pozvao 18 igrača

Jovica Cvetković, selektor rukometne reprezentacije Srbije objavio je spisak igrača na koje će računati u utakmici kvalifikacija za EP 2010. godine protiv našeg nacionalnog tima.

Cvetković je pozvao 18 igrača, a u odnosu na ekipu koja je učestvovala na SP u Hrvatskoj nisu pozvani povrijeđeni Žarko Šešum i Ivan Nikčević, te Milutin Dragićević.

Na spisku su – golmani: Darko Stanić (Cimos, Slovenija), Dimitrije Pejanović (Torevieha, Španija), Dragan Marjanac (PIK Seged, Mađarska); lijeva krila: Dobrivoje Marković (Siudad Enkantada, Španija), Marko Ćuruvija (Teukero, Španija); desna krila: Nikola Kojić (Celje Pivovarna, Slovenija), Rajko Prodanović (Antikera, Španija), Aleksandar Stanojević (Veclar, Nemačka); bekovi: Momir Ilić (Gumersbah, Nemačka), Danijel Anđelković (PIK Seged, Mađarska), Nenad Vučković (Melsungen, Nemačka), Mladen Bojinović (Monpelje, Francuska), Milan Ćorović (Nim, Francuska), Aleksandar Stojanović (Cimos, Slovenija), Marko Vujin (Vesprem, Mađarska), Uroš Mitrović (Oktavio, Španija), pivotmeni: Ratko Nikolić (Portland San Antonio, Španija), Alem Toskić (Pivovarna Celje, Slovenija).

Prvi meč između BiH i Srbije igraće se 19. marta, najvjerovtanije Visokom, a revanš je tri dana kasnije u Nišu. Naši protivnici okupiće se 15. marta u Kovilovu.

U drugoj kvalifikacionoj grupi za EP koje će 2010. godine biti održano u Austriji, pored Bosne i Hercegovine i Srbije igraju još selekcije Rusije, Italije, Švajcarske i Farskih Ostrva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti