Jovović: Vjerujem da možemo poraziti i Zrinjski
Crveno-bijeli se u premijerligaškom društvu trenutno nalaze na devetoj poziciji sa 14 osvojenih bodova (Foto: SportSport.ba)

Novajlija u redovima Zvijezde 09

Jovović: Vjerujem da možemo poraziti i Zrinjski

Zvijezda 09 nakon senzacionalne pobjede nad Grbavici dočekuje Zrinjski u Etno selu Stanišići.

Samopouzdanje među izabranicima Darka Nestorovića je na visokom nivou nakon pobjede protiv Željezničara, što je potvrdio i novajlija Saša Jovović, koji se nada i trijumfu nad aktuelnim prvakom Bosne i Hercegovine.

"Zrinjski je sigurno jedan od najboljih timova u Premijer ligi. Ipak, nakon tri vezane pobjede mi smo maksimalno motivisani da pružimo što bolju partiju protiv Zrinjskog. Na treninzima sve 'pršti' od rada. Znamo da nas očekuje teška utakmica, ali uz zalaganje svih igrača možemo očekivati novu pobjedu", kazao je Jovović, te pozvao navijače da ih podrže u što većem broju.

Utakmica između Zvijezde 09 i Zrinjskog se, podsjećamo, igra u subotu s početkom u 13:30 sati.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Top Komentari

Edin Merlin
Onda Porazite i olaksajte nam i ovo kolo !
3 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi