Juande Ramos trenira Rahimića
Elvir Rahimić

CSKA dobio novog trenera

Juande Ramos trenira Rahimića

Španac Juande Ramos izjavio je danas da je pristao biti trener moskovskog CSKA, za koji igra reprzentativac BiH Elvir Rahimić.

"Volim nove izazove. Radujem se da ću pomoći ekipi da ostvari svoj potencijal u Evropi i stvarno ćemo naporno raditi iduća tri mjeseca", kazao je bivši trener Real Madrida.

CSKA je prošlu sezonu u ruskom prvenstvu završio na drugom mjestu.

Ramos prvu utakmicu kao trener CSKA ima protiv Krilje Sovejova u ubotu. CSKA u kupini B Lige prvaka za protivnike ima Manchester United, Bešiktaš i Wolfsburg.

Ramos je u sezoni 2006/07 trenirao Sevillu s kojom je osvojio Kup EFA, a prošlu je sezonu vodio Tottenham i Real Madrid.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti