Jubilej za pohvalu: Mujdža odigrao 100. meč u Bundesligi

Bh. reprezentativac i igrač Freiburga

Jubilej za pohvalu: Mujdža odigrao 100. meč u Bundesligi

Mensur Mujdža jučer je zabilježio poseban jubilej na gostovanju kod Hannovera.

Bh. reprezentativac u utakmici 34. kola upisao je stoti nastup u njemačkoj Bundesligi, ali unatoč tome Mujdža nije imao mnogo razloga za radost prilikom proslave jubileja. 

Njegov Freiburg u odlučujućoj utakmici poražen je od Hannovera rezultatom 2:1 i tako se oprostio od nastupa u elitnom rangu njemačkog fudbala, zajedno sa Paderbornom, dok će HSV igrati doigravanje za opstanak. 

Podsjećamo, Mujdža je u redove Freiburga dospio 2009. godine iz Zagreba i u dresu kluba iz pokrajine Baden-Württemberg postigao je jedan pogodak i upisao tri asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.