München 1860 zainteresovan za Mensura Mujdžu

Lavovi u potrazi za pojačanjima

München 1860 zainteresovan za Mensura Mujdžu

Freiburg bh. reprezentativca Mensura Mujdže u protekloj sezoni ispao je iz Bundeslige, a interes za desnog beka naše reprezentacije pokazalo je nekoliko timova.

Mujdža se u protekloj sezoni i nije pretjerano naigrao, ali da uživa veliko povjerenje u klubu potvrdila je i kapitenska traka koja se u samom finišu prvenstva našla na njegovoj ruci.

Manjak nastupa u protekloj bundesligaškoj sezoni nije se osjetio na Mujdžinom nastupu u kvalifikacijama i pobjedi protiv Izraela, a interesanata za Mujdžin angažman svakako ima.

Jedan od njih je svakako i München 1860, koji je u samom finišu 2. Bundeslige uspio sačuvati svoj status u ovome rangu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Kako naredne sezone ne bi doživjeli istu sudbinu da se do posljednjeg kola bore za opstanak popularni Lavovi žele ojačati svoj tim, a jedan od igrača koje bi željeli u timu svakako je i naš reprezentativac, piše Bild.

"Naša je želja da što prije sastavimo kvalitetan tim, a jasno je da bi Mensur Mujdža bi bio pravo pojačanje za odbranu naše ekipe", rekao je portski direktor Lavova iz Minhena Gerhard Poschner.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.