Jučerašnjom prodajom Solskjaer je krenuo novu veliku čistku u Manchester Unitedu

Želi se riješiti još nekoliko igrača

Jučerašnjom prodajom Solskjaer je krenuo novu veliku čistku u Manchester Unitedu

E. Oštraković

Ole Gunnar Solskjaer, trener Manchester Uniteda, zapoečo je sa drugom čistkom u svojoj ekipi.

Naime, jučer je potvrđeno da je Fosu-Mensah dobio dozvolu da ide u Bayer Leverkusen, a Manchester United je za taj transfer dobio oko 2 miliona funti.

Fosu-Mensah je potpisao ugovor na tri i pol godine sa ekipom iz Njemačke, a on je samo jedan od igrača koji će otići iz Manchester Uniteda.

Naime, Odionu Igahlu ističe posudba 31. januara, te će i on napustiti klub, a osim njega do kraja januara Solskjaer se želi riješiti još pet nogometaša.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Radi se od Marcosu Roju, Sergiu Romeru, Andreasu Pereiri, Digo Dalotu i Philu Jonesu. Vidjet ćemo da li će treneru Manchester Uniteda plan poći za rukom.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Eno30
Treba se i Mate rjesiti pa lagano i Matica treba pocet malo vise davati sansu WDB da malo udze u formu i onda zaista sredina bi bila najaca Bruno, Pogba i WDB
1 4
Adoii97
Tako i treba, rijesavat se otpada. Nadam se na ljeto da ce doci jos jedan kvalitetan stoper, i mozda cak desno krilo..
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi