Haaland se hvata za glavu zbog čudesnog Bellinghama, upotrijebio je jednu riječ da opiše Engleza

Nekadašnji saigrači iz Borussije Dortmund

Haaland se hvata za glavu zbog čudesnog Bellinghama, upotrijebio je jednu riječ da opiše Engleza

Admin Čaušević

Još od Cristiana Ronalda niko za Real Madrid u prvih deset mečeva nije zabio isto toliko golova. Sve dok se nije pojavio čudesni Jude Bellingham koji je u ovom trenutku možda i najbolji igrač svijeta. 

Za Bellinghama se očekivalo da bude veliko pojačanje za Real, ali utjecaj koji je na Kraljeve sjajni 20-godišnjak imao do sada djeluje nestvarno.

Engleski veznjak je u prvih deset mečeva zabio 10 golova za Los Blancose, a dva komada je dodao u meču protiv Osasune za vikend.

Zbog nevjerovatne forme u kojoj igra u čudu nije samo cijeli fudbalski svijet, već i njegovi bivši saigrači poput Erlinga Haalanda. 

Norvežanin je u nevjerici zbog Bellinghamovih partija, čak je morao i ostaviti komentar na posljednju objavu engleskog fudbalera.

Oglasi

"Nerealno", kratko i jasno je napisao Haaland u komentaru i za kratko vrijeme prikupio veliki broj "sviđanja" zbog samo jedne riječe. 

Ono što Bellingham radi zaista djeluje impresivno jer je osim deset golova dodao i tri asistencije. Pored toga već sada na svojim leđima nosi vezni red Kraljeva. 

Real ga je Borussiji Dortmund platio nešto više od 100 miliona eura, a ako se po jutru poznaje dan Englez je vrijedio svakog uloženog centa.

U dosadašnjem dijelu sezone Bellingham ima boljil golgeterski učinak i od Haalanda, nešto što je svakako djelovalo nezamislivo.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Haaland i Bellingham su djelili svlačinicu u Borussiji Dortmund

Norvežanin koji je član Manchester Cityja je na 11 mečeva za Građane zabio osam golova, a interesantno da se još nije upisao među strijelce u Ligi prvaka.

Bellingham i Haaland su dijelili svlačionicu u Borussiji Dortmund, a njemački klub je njihovom prodajom uspio zaraditi više od 150 miliona.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti