Fudbalsku zvijezdu je mama obukla za dodjelu Zlatne lopte - svi su u čudu gledali kada se pojavio

Iznenadio outfitom

Fudbalsku zvijezdu je mama obukla za dodjelu Zlatne lopte - svi su u čudu gledali kada se pojavio

Edmir Škorić

Jedan je od najboljih fudbalera na svijetu, a ima samo 20 godina. No, još uvijek mu mama pomaže u mnogim stvarima, pa i pri odabiru odjeće za posebne prilike, zbog čega je u veoma neobičnim hlačama stigao na dodju Zlatne lopte u ponedjeljak.

S 13 golova na 13 utakmica u sezoni 2023/24 brzo je postao jedan od prvih favorita za osvajanje Zlatne lopte 2024. godine, dok se ove godine morao zadovoljiti osvajanjem trofeja za najboljeg mladog fudbalera svijeta.

No, kako god, impresivno je ono što ove sezone radi Jude Bellingham u Real Madridu i čini se da će on uz Erlinga Haalanda i Kyliana Mbappea biti budućnost svjetskog fudbala.

Zvijezda Reala priznao je da mu je majka pomogla u pripremama za Ballon d'Or Gala. Engleski reprezentativac snimljen je dok mu je majka pažljivo sređivala košulju koju je nosio na takmičenju u Parizu.

"Svi misle da sam tako odrastao. Ne znam se ni sam obući. Moj život je laž", rekao je Jude Bellingham dok ga je majka oblačila za Ballon d'Or Gala 2023.

Oglasi

Na kraju se Bellingham pojavio u neobično širokim hlačama, pa se već danima piše o njegovom outfitu. Dok je osvajač Zlatne lopte Lionel Messi došao u tradicionalnoj kombinaciji smokinga i leptir mašne, Bellinghamov izgled je pomjerio granice.

Prošle godine, Bellingham je učestvovao u modnom snimanju za SWM magazin i često promoviše skupocjene modne marke.

Mladi Englez želi da uradi velike stvari s Real Madridom. Cilj mu je da osvoji pet naslova Lige prvaka u narednih pet godina, ali i Evropsko ili Svjetsko prvenstvo.

Do sada je Jude Bellingham u svojoj karijeri osvojio samo Kup Njemačke na kraju sezone 2020/2021 s Borussijom Dortmund i bio je blizu da sa naslovom Bundeslige napusti Njemačku, ali je njegov sada već bivši tim na tragičan način ostao bez titule u posljednjem kolu.

Za sada igra sjajno u Realu, a kruna dosadašnjih nastupa bila su dva gola u pobjedi nad Barcelonom prošle nedjelje.

Potražite više informacija na temu La Liga:

[twitter]https://twitter.com/Egzon_kb/status/1719439480690442386[/twitter]

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi