Čudna scena s Nagelsmannom: "Ovo još nisam vidio, izgubljen i bos hodao je okolo"
Foto - Screenshot

Nevjerovatna scena

Čudna scena s Nagelsmannom: "Ovo još nisam vidio, izgubljen i bos hodao je okolo"

M. Šljivak

Mladom stručnjaku Julianu Nagelsmannu ne ide baš najbolje na klupi Bayerna.

Ovaj 34-godišnjak je u Minhen stigao s velikim ambicijama. Krenuo je dobro, no njegova ekipa u posljednje vrijeme igra zaista katastrofalno.

Posljednji udarac za Nagelsmanna je ispadanje iz Lige prvaka. Villarreal ih je zaustavio u četvrtfinalu, a to je itekako utjecalo na mladog trenera bavarskog velikana.

Scena s današnjeg treninga jasno pokazuje da mu nije nimalo lako. Ostao je nakon treninga sam, izgledao je poprilično izgubljeno, a novinar Sky Sporta Florian Plettenberg je napisao.

"Zamišljen i bos šetao je po terenu trening-centra. Bio je sam, izgledao je izgubljen. Nikad ovo ranije nisam vidio", poručio je Plettenberg.

Oglasi

S druge strane Bild navodi kako je nakon treninga Nagelsmann dugo razgovarao s pomoćnim trenerom Benjaminom Glueckom.

"Dugo su razgovarali u holu i posljednji su otišli iz trening centra. Vidljivo je da postoji ogromna frustracija. Oni u otišli posljednji, a Robert Lewandowski prvi sa suprugom", piše Bild.

Nagelsmann je na klupi Bayerna odradio 42 utakmice, pobijedio je u njih 31, a ima još pet neriješenih ishoda i šest poraza.

Nagelsmann nakon ispadanja iz Lige prvaka za sve optužio samo jednog igrača

Bayern je početkom drugog poluvremena vodio sa 1:0 golom Roberta Lewandowskog i činilo se da će Bavarci na kraju da dođu do pobjede i plasmana dalje, ali su doživjeli šok u samom finišu.

Gosti su uspjeli u 88. minuti da poravnaju na 1:1 kada je Chukwueze postigao pogodak i šokirao navijače Bayerna. Do kraja meča rezultat se nije mijenjao, te je Villarreal prošao dalje.

Nakon utakmice održana je press konferencija, a trener minhenskog kluba Julian Nagelsmann posebno je kritikovao Thomasa Mullera nakon ispadanja iz Lige prvaka.

Muller je kod rezultata 1:0 za Bayern promašio nevjerovatnu priliku kada su svi loptu vidjeli u golu, a Nagelsmann mu je to očito itekako zamjerio što je jasno rekao na press konferenciji.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Thomas je to morao zabiti, takve šanse ne dobijate tako često. Njegov promašaj je dozvolio Villarrealu da ostane u utakmici i njihov rezervista Chukwueze je u finišu dao taj gol", rekao je Nagelsmann i dodao.

"Prva utakmica je bila ključna. Nismo bili dovoljno dobri i to je to. Danas smo odigrali jednu od boljih utakmica u prethodnim sedmicama, ali je bilo teško kreirati šanse jer su se oni samo branili".

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dzematlija
Sta je cudno, covjek razmislja i hoda bos po terenu, kreativac. Cuj nije nikad vidio takvo nesto. Vala se svakakva sranja pisu, ne mozes se ni zamislit i hodat bos. Velahavle
4 0
Handofsibir
Ja bih po tom tepihu vazda bos fudbala igrao
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi