Julio Cesar pauzira oko osam sedmica

Zbog slomljenog prsta

Julio Cesar pauzira oko osam sedmica

Julio Cesar, 34-godišnji čuvar mreže brazilske reprezentacije, pauzirat će između šest i osam sedmica zbog slomljenog prsta, saopštio je njegov klub Queens Park Rangers.

Cesar, koji je u ljetnom prijelaznom roku povezan s prelaskom u neki drugi klub, povredu je zadobio na treningu u utorak. Trebao bi biti izvan pogona do kraja oktobra. 

Bivši Interov golman još nije nastupio za svoj klub ove sezone. Menadžer Harry Redknapp priznao je kako Cesar nije u njegovim planovima. 

“Teška je situacija s Julijem. Čudi me da mu niko nije poslao ponudu za transfer. Ne znam želi li Julio sjediti na klupi. Njegov je san nastup na Svjetskom prvenstvu u njegovoj domovini. Selektor Brazila kaže da je on prvi golman reprezentacije, tako da njegova klupska situacija ne bi trebala to promijeniti”, rekao je Redknapp.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.