Juninho će igrati za 260 eura mjesečno

Brazilac se vraća u matični klub

Juninho će igrati za 260 eura mjesečno

Juninho Pernambucano dogovorio je prelazak u matični klub Vasco da Gamu iz Rio de Janeira za nevjerovatnu platu od samo 260 eura.

Juniunho je još uvijek pod ugovorom sa katarskim AL Gharafijem, a brazilskom klubu priključit će se 10. juna. Nosit će broj osam koji je nosio i prije deset godina u ovom klubu.

"Nisam  došao u Vasco da bi se obogatio. Ovo je moj klub sa kojim sam i u dobru i u zlu. Došao sam na minimalac, ali zaradit ću više ako budemo uspješniji", rekao je Juninho koji će mjesečno zarađivati 260 eura.

"Neamm brzinu i snagu iz 2001. godine, ali navijači mogu biti sigurni da i dalje volim pobjeđivati. Uradit ću sve kako bi svojim iskustvom pomogao mlađim igračima. Radujem se povratku u Rio. Već sada osjećam ljubav prema navijačima", dodao je najbolji izviđač slobodnih udaraca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.