Scene koje je teško opisati riječima: Srca bh. juniora slomljena od tuge uz neslavan potez Francuza

Suze i nevjerica

Scene koje je teško opisati riječima: Srca bh. juniora slomljena od tuge uz neslavan potez Francuza

A. Čaušević

Juniorska reprezentacija BiH je doživjela šokantan poraz u posljednjem kolu elitne runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Izabranici Ivice Barbarića su u samom finišu meča ispustili plasman na historijski Euro nakon što su izgubili od Francuske sa 1:2.

Bh. juniori su vodili golom Čuića, ali su za tri minute ispustili sve što su gradili te su primili dva pogotka u 83. i 85. minuti i tako su ostali bez Eura.

U posljednjim sekundama mogli smo ipak do velikog podviga, ali je Cvjetinović prebacio gol i slavlje Francuza je moglo početi.

Izraze naših igrača je teško opisati riječima. Mnogi su popadali na teren i počeli da plaču od tuge. Jušić je djelovao neutješno. Šta se dešavalo pogledajte ovdje.

Mnogi iz Francuske su pokazali fair play te su na kraju čestitali našim dečkima, međutim dojam je da i nije bilo prikladno praviti zajedničku fotografiju slavlja dok se u pozadini vide protivnici kako leže od tuge na terenu.

Naši momci su nekoliko minuta i nakon završetka ostali na terenu, u nevjerici da su ispali jednostavno nisu željeli da odu u svlačionicu.

Zaista ostaje velika šteta i žal jer su juniori BiH odigrali dvije odlične utakmice protiv Češke i Švedske kada su upisane i pobjede. Na konopcima su držali i Francuze do deset minuta prije kraja, ali nažalost nisu uspjeli izdržati i izboriti historijski Euro.

Top Komentari

Lenox
Evo suze mi niz leđa. Kakva luzerska nacija hahahahahahahahah
0 30
delta
Zapucaj Rusijo sta vise cekas,koji smo mi pehovi j.... ti sve vise,dodes do vode a nikad se napiti...
1 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi