Juniori igraju protiv Srbije: Musa pozvao igrača koji je bez kluba

Na spisku 22 igrača

Juniori igraju protiv Srbije: Musa pozvao igrača koji je bez kluba

A. Čaušević

Juniorska reprezentacija Bosne i Hercegovine će 18. aprila u 11:00 sati u Trening centru NS/FS BiH u Zenici odigrati prijateljsku utakmicu sa odgovarajućom selekcijom Srbije.

Selektor Slaven Musa je za ovu reprezentativnu akciju pozvao 22 igrača.

Interesantno na spisku se nalazi i jedan fudbaler koji trenutno nema klub. Riječ je o talentovanom Ajdinu Hasiću koji već neko vrijeme trenira individualno, a karijeru će prema svemu sudeći nastaviti u Bešiktašu.

Musa je pozvao sljedeće igrače: Luka Kačavenda (Vojvodina, Srbija), Ajdin Hasić, Stefan Rankić (Union Berlin, Njemačka), Robert Voloder (Koln, Njemačka), Elvir Muminović (Sion, Švajcarska), Vedad Radonja (Dinamo Zagreb, Hrvatska), Alen Mehić (Atalanta, Italija), Dragan Matković (Vojvodina, Srbija), Malik Memišević (Werder Bremen, Njemačka), Damin Idrizi (HVV Hollandia, Holandija), Adin Mujanović (SV Sandhausen, Njemačka), Vladimir Arsić (Borac), Nikola Turanjanin (Borac), Edin Mujić (Željezničar), Kristijan Stanić (Zrinjski), Amar Memić (Radnik Hadžići), Nikola Stanišić (Zvijezda 09), Andrej Đokanović (Sarajevo), Nemanja Nikolić (Mladost), Marko Šušak (Rijeka, Hrvatska), Gabrijel Čoko (Zrinjski), Ivan Bašić (Zrinjski).

Juniorski reprezentativci će se okupiti 15. aprila u Zenici.

Top Komentari

nightcry
ma rade porodično-menađerske veze, a savezu na pamet ne pada da organizuje skauting službu koja bi bila i stručna i profesionalna - nema ovdje niti jedno vrhunski talentovano dijete, nit ima ikakve perspektive - nula 0
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi