Dragulj Ajdin Hasić 'zapratio' na Instagramu budući klub?!

Nakon odlaska iz Dinama i dalje bez kluba

Dragulj Ajdin Hasić 'zapratio' na Instagramu budući klub?!

Mladi 17-godišnji bh. nogometaš Ajdin Hasić proteklih je mjeseci bio u središti pozornosti, kako domaće, tako i hrvatske javnosti.

Juniorski reprezentativac BiH je, prema riječima čelnika Dinama, na nekorektan način otišao iz Zagreba tako što je od dva ugovora koja je dobio na kućnu adresu, potpisao samo onaj o raskidu i na taj način postao slobodan igrač.

Hasića više nema, niti će biti u plavom domu. Cijeli događaj iz Dinama su pokušali osporiti, priča se o prevari, ali realno je teško da se tu više nešto može napraviti. Igrač na kojem je zagrebački klub u budućnosti trebao zaraditi milione sada će potpuno besplatno otići u novu sredinu, ali o tome gdje će nastaviti svoju karijeru zvaničnih informacija nema ni nakon januara.

U Turskoj, s druge strane, tvrde da će Hasić svoju karijeru nastaviti u Bešiktašu s kojim će potpisati petoipogodišnji ugovor. I sam direktor kluba Safak Mahmutyazıcıoglu je nedavno izjavio da postoji interes, a da sve vodi ka tome da postane novi stanovnik Istanbula svjedoči i 'potez' na društvenim mrežama o kojem posljednjih dana pišu u tamošnjim medijima.

Oni navode kako je Hasić putem svog Instagram naloga počeo pratiti Bešiktaš, što bi, kako tvrde, moglo značiti da je stvar gotova.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Uz Bešiktaš, ranije se pominjalo kako Hasića u svojim redovima žele još Real Madrid, Everton, Borussia Dortmund...

Top Komentari

vanja8
Dinamo je godinama zavaljivao mlade talente,onim robovskim ugovorima,pa neka je doslo vrijeme i da neko zavali Dinama...
8 0
Rizzle84
Glupan. Ako je talenat kao što kažu Dinamo bi ga za par godina prodao u neku Top ekipu, a ovako ide sad Kasimpasa-Mladost DK-Novi Pazar-TOSK
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi