Juniori Iskre u Zvorniku žele prolaz u polufinale Kupa BiH

Iskra u Zvorniku igra protiv Drine

Juniori Iskre u Zvorniku žele prolaz u polufinale Kupa BiH

Juniori NK Iskra danas će u okviru revanš susreta četvrtfinala kupa sa Drinom iz Zvornika pokušati odbraniti prednost od 2:0 stečenu u prvom susretu te plasirati se u polufinale.

Bio bi to veliki uspjeh za mlade nogometaše, stručni štab, ali i nogometni klub Iskra koji je poznat kao rasadnik nogometnih talenata. Vjeruju da su na pravom putu i ove sezone, a već jučer su krenuli put Zvornika gdje će i dočekati današnji duel.

Trenerski dvojac na klupi juniorske selekcije Samir Vrban i Haris Alispahić, bivši nogometaši ovog kluba, vjeruju da će njihovi momci dati posljednji atom snage kako bi napravili historijski uspjeh. Nadaju se dobroj utakmici u kojoj će njihova momčad eventualnim pogotkom riješiti pitanje konačnog pobjednika u ovom dvomeču.

Među mladim nogometašima ističu da vlada sjajna atmosfera, a podršku će im danas pružiti i njihovi navijači koji će u jutarnjim satima krenuti put dalekog Zvornika. Najavljen je dolazak jednog autobusa i 10-tak automobila i svi vjeruju da će sutra iza 17 sati slaviti veliki uspjeh.

Revanš susret između juniora Drine i Iskre igra sa danas sa početkom u 15 sati, a susret će biti odigran na jednom od stadiona u  blizini Zvornika, ali ne na glavnom stadionu FK Drina, koji se nalazi u katastrofalnom stanju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti