Juniori Leotara osvojili titulu prvaka RS

Savladali ekipu Kozare

Juniori Leotara osvojili titulu prvaka RS

M. Jakovljević

Juniori trebinjskog Leotara osvojili su titulu prvaka u prvenstvu Republike Srpske.

Leotar je u finalnoj utakmici završnog turnira juniorskog prvenstva koje se igralo u Etno selu Stanišići savladao ekipu Kozare iz Gradiške nakon boljeg izvođenja penala. U regularnom dijelu utakmice bilo je 2:2.

"Čestitke našim juniorima, jer su osvijetlali obraz i donekle obradovali fudbalsku javnost u našem gradu poslije debakla seniora koji su napustili Prvu ligu RS. Sretan sam što sam bio na čelu ove ekipe. Leotar ne mora brinuti za svoju budućnost", rekao je trener Leotara Oleg Đokić.

Za najboljeg igrača na završnom turniru juniorskog prvenstva RS proglašen je Dejan Glišić iz ekipi Kozare, dok je titula najboljeg golmana otišla u ruke čuvara mreže Leotara Riste Perišića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti