Juniori NK Kiseljak na utakmici Stuttgart – Mainz

Zahvaljajući Vedadu Ibiševiću

Juniori NK Kiseljak na utakmici Stuttgart – Mainz

Juniori NK Kiseljak iz prigradske tuzlanske mjesne zajednice otputovali su danas za Njemačku gdje će do utorka učestvovati na veoma jakom međunarodnom turniru fudbalera do 19 godina starosti.

Trener Nevzet Hasanbašić – Lija kaže kako je na turnir poveo momke od 17 i 18 godina, a od njih očekuje da se beskompromisno bore i da evenetualno zadovolje ukuse klubova sa kojima budu igrali.

"Igrat ćemo s najmlađim timom, ali se nećemo predati. Ovo je velika prilika, ali i veliko iskušenje za ove momke. Zahvaljujući Vedadu Ibiševiću u subotu ćemo gledati utakmicu Stuttgarta i Mainza. Ako na televiziji vidite zastavu BiH i zastavu NK Kiseljak znajte da smo to mi", rekao nam je Nevzet Hasanbašić.

Inače, Nevzet Hasanbašić – Lija je prvi trener Vedada Ibiševića, a bombarder iz Vlasenice nikada nije zaboravio na svoje početke, svog trenera i prve saigrače.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.