Juniori Sarajeva i Levskog odigrali neriješeno

Tim iz Sofije ide dalje

Juniori Sarajeva i Levskog odigrali neriješeno

M. Skaka

Kao uvod u kvalifikacijsku utakmicu Evropske lige između Sarajeva i Levskog juniori (1994. i mlađi) ove dvije ekipe danas su u okviru CEE kupa u Pragu odigrali susret koji je okončan rezultatom 3:3.

Zanimljiv je podatak da su bordo mladići imali prednost od 3:0, ali su se plavi vratili u igru i do kraja susreta izjednačili rezultat.

Još prije dva dana, mladići iz Sarajeva pobijedili su na otvaranju turnira Bohemians 1905, do je Levski jučer od istog tima bio bolji sa 4:1.

Tako su na kraju grupne faze mladići iz Sofije završili na prvom mjestu grupe A zahvaljujući boljoj gol razlici (7:4, dok Sarajevo ima 5:4).

Levski će tako ići u polufinale, a protivnik će biti poznat nakon što se odigraju i sve utakmice u ostale tri grupe.

U četvrtak, starije kolege iz Sarajeva i Sofije odmjeriće snage, a nadajmo se da će seniori imati više sreće od mladih momaka, te da će u Evropskoj ligi oni biti ti koji će slaviti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.