Juniori Sarajeva igraju protiv vršnjaka FC Levskog

Uvod u revanš susret 2. pretkola EL

Juniori Sarajeva igraju protiv vršnjaka FC Levskog

M. Skaka

Juniori FK Sarajeva (1994. godište i mlađi) učestvovaće na turniru u Češkoj Republici gdje će im jedan od protivnika biti vršanjaci FC Levskog.

Turnir u Pragu igraće se od 22. do 29. jula, a učestvovaće 12 timova: Levski Sofia (Bugarska), Sparta Prague, Bohemians 1905 Prague, Slovachko, Mlada Boleslav (Češka Republika), Hajduk Split (Hrvatska), Vašaš Budapest, Debrecen (Mađarska), FK Sarajevo (Bosna i Hercegovina), Sturm Graz (Austrija), Universitatea Cluj (Rumanija) i Spartak Trnava (Slovačka).

Timovi su podijeljeni u tri grupe, a Sarajevo je u grupi A sa Bohemiansom li Levskim. Pobjednici grupa igraće u polufinalu.

U utorak, 24. jula snage će odmjeriti juniori Sarajeva i juniori Levskog, a samo dva dana kasnije, u četvrtak 26. jula njohove starije kolege suočiće se u borbi za prolaz u 3. pretkolo Evropske lige.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.