Juniori Sarajeva sve bliže tituli

Slavili u Banjaluci

Juniori Sarajeva sve bliže tituli

Edmir Škorić

Juniori Sarajeva upisali su pobjedu u Banjaluci protiv Borca sa 2:0 u meču 18. kola Omladinske Premijer lige BiH.

Sarajevo je protiv Borca trijumfovalo sa 2:0, a golove su postigli Ergin Mehuljić u 30. iz penala i Senad Selimović u 73. minuti.

Sarajevo je trenutno na plus pet od Željezničara i ima utakmicu manje, pa je bordo tim sve bliže cilju, a to je titula.

Željezničar je u Etno selu Stanišići odigrao 1:1. Amir Velić je u 83. minuti spasio goste iz Sarajeva poraza, a Zvijezda 09 je prethodno povela u 53. minuti, kada je Marko Brkić realizovao penal.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-19:

Sloboda je u Vitezu slavila s 2:1, a pogotke za tim iz Tuzle postigli su Denis Hidanović u 45. i Admir Kapidžić u 82. minuti. Jedini gol za domaće postigao je Ibrahim Tirić u prvoj minuti, a isti je igrač u 87. minuti dobio crveni karton, odnosno drugi žuti.

Mečevi Radnik - Čelik i GOŠK - Krupa završeni su još ranije rezultatima 0:0, dok se sutra sastaju Mladost i Velež.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi