Juniori SPARS-a se pripremaju za prvu utakmicu u Rimu

Kvalifikacioni turnir Eurolige

Juniori SPARS-a se pripremaju za prvu utakmicu u Rimu

Juniori SPARS-a su jučer su doputovali u Rim. Nakon putovanja avionom i kratkog odmora, sinoć su imali trening u sklopu priprema za prvu utakmicu ovogodišnjeg kvalifikacionog turnira Eurolige. 

Stručni štab i igrači su složni u ocjeni da imaju velike šanse za najbolji plasman i spremni su za prvu utakmicu protiv ekipe Armani Milano. Trener mladih sarajevskih košarkaša Mirza Trnka ranije je naglasio da Sparsi ove godine žele osvojiti turnir u Rimu i plasirati se na finalni turnir u Madrid.

Sutra ih očekuju utakmice protiv Virtusa u 11.30, te Unicaje u 20.30 sati, a u ponedjeljak će se igrati utakmica za plasman. Pobjednik kvalifiacionog turnira plasirat će se na završni turnir juniorske Eurolige koji će se igrati u maju 2015. godine u Madridu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti