Juniorke BiH sutra protiv Češke Republike

Spremne za početak turnira

Juniorke BiH sutra protiv Češke Republike

Juniorska (U-19) reprezentacija Bosne i Hercegovine je danas u Etno selu Stanišići odradila posljednji trening pred sutrašnji meč prvog kola grupe 4 kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Češke Republike.

Selektor Dragan Jevtić je zadovoljan odrađenim u pripremnom periodu.

"Odradili smo šest treninga do sada i zadovoljan sam kako su igračice pristupile svojim obavezama. Sve što smo planirali smo i odradili. Atmosfera u ekipi je dobra i nadam se da će se to sutra pozitivno odraziti i na terenu. Optimistični smo. Očekujemo dobru utakmicu i nadamo se dobrom rezultatu“.

Utakmica BiH - Češka Republika na programu je sutra (utorak) u 15:00 sati u Etno selu Stanišići, dok će se u istom terminu u Ugljeviku sastati Gruzija i Norveška.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi