Juniorska reprezentacija BiH minimalno slavila u Jelahu

Revijalna utakmica

Juniorska reprezentacija BiH minimalno slavila u Jelahu

Reprezentacija BiH do 19 godina odigrala je revijalnu utakmicu protiv Borca iz Jelaha u okviru proslave godišnjice ovog kluba.

Utakmica je završena rezultatom 1:0 u korist juniorske selekcije naše zemlje, a jedini strijelac u minimalnoj pobjedi bio je Sanjin Ćeman.

Selektor nacionalnog tima Slaven Musa je istakao kako je utakmica protiv Borca iz Jelaha bila odlična provjera za njegov tim.

“Bilo je zadovoljstvo uveličati proslavu 70-te godišnjice Borca iz Jelaha. Zahvaljujemo se klubu na dočeku i gostoprimstvu. Ova utakmica nam je bila odlična provjera i moram istaći da smo zadovoljni kako rezultatom tako i zalaganjem nogometaša. Neki momci su opravdali poziv a pojedinima je ovo bilo prvi put da su dio nacionalne selekcije i u narednim mečevima će imati priliku za dokazivanje.”

Mini pripreme “U-19” selekcije završavaju se danas, a već naredne sedmice slijede nove provjere protiv odgovarajuće reprezentacije Gruzije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi