U Jelahu žele novu pobjedu: Borac je u svim segmentima ozbiljan klub

Nakon pobjede u prvom kolu, sada igraju pred svojim navijačima

U Jelahu žele novu pobjedu: Borac je u svim segmentima ozbiljan klub

S. Mlaćo

U meču sa pet pogodaka Borac iz Jelaha proteklog vikenda na otvaranju nove sezone Druge lige Centar je savladao Ilijaš. 

Jasno je da će Borac i ove sezone biti jedan od glavnih kandidata za sami vrh tabele, a pred izabranicima Damira Sirovice sutra je duel proiv Azota, koji je u novu sezonu također startao pobjedom.

U Jelahu vlada optimizam i svi vjeruju u nova tri boda.

"Poslije pobjede u Ilijašu, igramo protiv ekipe NK Azot kojeg izuzetno poštujemo kao jednu dobru i kvalitetnu ekipu, a očekujemo potvrdu dobre igre i nova tri boda", kazao je trener Sirovica te dodao.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

"Naš model igre je još u stvaranju i u narednim utakmicama će sve više dolaziti do izražaja. Borac protiv svake ekipe u ovoj ligi će igrati otvoreno, jer želimo potvrditi da smo jedna od kvalitetnijih ekipa u ovoj ligi. Imamo sve pretpostavke da rezultat prvog tima, potvrdi da je FK Borac u svim segmentima jedan ozbiljan klub".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti