Juniorska reprezentacija BiH počela sa pripremama za EP

Izabranici Nenada Markovića se pripremaju

Juniorska reprezentacija BiH počela sa pripremama za EP

A. Haznadarević

Juniorska  košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine (U-18) započela je pripreme za evropsko prvenstvo B-divizije, koje će u augustu biti održano u Sarajevu.

Izabranici selektora Nenada Markovića danas su odradili kontrolni trening te obavili ljekarske preglede. U izjavi za Fenu Marković je naglasio da je zadovoljan jer su se svi pozvani igrači odazvali, ali da neki od njih ''vuku'' povrede, te će o stanju u ekipi moći govoriti tek za nekoliko sedmica.

 

"Neki momci su povrijeđeni i moramo raditi na njihovom osposobljenju. Nisam još u stanju dati konačnu procjenu ekipe i rezultata koji bi mogli postići. Trebat će nam barem dvije sedmice da se sve posloži", kazao je Marković.

 

Juniorska reprezentacija BiH pokušat će ući u A-diviziju evropskih reprezentacija kroz evropsko prvenstvo B-divizije u Sarajevu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.