Juniorska reprezentacija BiH slavila u Slovačkoj

Prijateljski meč

Juniorska reprezentacija BiH slavila u Slovačkoj

Juniorska reprezentacija BiH predvođena Slavenom Musom odigrala je danas meč protiv Slovačke.

Susret odigran u Dunajskoj Stredi poslužio je Musi kako bi što bolje uigrao naš nacionalni tim, a nakon 90 minuta igre slavili su bh. juniori rezultatom 2:1.

Do prednosti prvi je došao naš tim golom koji je postigao Varešanović na asistenciju Hasića, a rezultat se u nastavku nije mijenjao sve do samog finiša. U 86. minuti Drljo je udvostručio vodstvo, da bi samo tri minute kasnije Bobček smanjio prednost.

Pokušali su Slovaci i da izjednače, ali bilo je premalo vremena za to, pa je naš nacionalni tim na kraju upisao pobjedu protiv selekcije s kojom će se sastati i u četvrtak.


Za BiH od prve minute su igrali: Dizdarević, Muminović, Radonja, Arsić, Barišić, Bajrović, Hasić, Stanić, Ilinković, Varešanović, Jašarević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi