Juniorski Zmajevi bez selektora u Crnoj Gori, poznato ko će ih predvoditi
Foto: N/FSBiH

Potvrdio N/FSBiH

Juniorski Zmajevi bez selektora u Crnoj Gori, poznato ko će ih predvoditi

E. Ganibegović

Juniorska fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine odigrat će u Podgorici dvije prijateljske utakmice sa odgovarajućom selekcijom Crne Gore.

Okupljanje reprezentativaca zakazano je za 6. maj u Međugorju, a prvi meč za 10. maj od 16:30 sati. Drugi će se odigrati dva dana kasnije od 11:00.

Kako je na svom zvaničnom sajtu potvrdio i N/FSBiH, ekipu s klupe neće predvoditi dosadašnji selektor Ivica Barbarić s kojim su juniori u martu mjesecu bili nadomak plasmana na Evropsko prvenstvo, nego će to biti Zoran Dragišić.

Podsjetimo, Barbarić je od Jure Ivankovića naslijedio klupu NK Široki Brijeg i vidjet ćemo da li će više uopšte biti selektor naših juniora.

Što se tiče spiska za ove dvije utakmice, tu se nalaze sljedeći igrači:

Edin Lolić (Cagliari, Italija), Đorđe Vojvodić (Borac), Enedin Mulalić (Sarajevo), Hamza Redžić (Sloboda), Danijel Kljajić (Hertha 03 Zehlendorf, Njemačka), Savo Sušić (Borac), Nermin Mujkić (Istra 1961, Hrvatska), Matej Šakota (Zrinjski), Božo Prusina (Široki Brijeg), Muhamed Buljubašić (Sarajevo), Radovan Karaman (VfB Lübeck, Njemačka), Amar Pekarić (Sloboda), Armin Karić (Wolfsberger AC, Austrija), Filip Ilić (1. FC Nürnberg, Njemačka), Aleksandar Kahvić (Crvena Zvezda, Srbija), Irfan Ramić (Sarajevo), Hamza Jaganjac (Željezničar), Antonio Prskalo (Zrinjski), Dženan Čerimagić (Concorde Fire Academy, SAD), Stefan Đurić (SV Kapfenberg, Austrija).

Top Komentari

2323
Kakve sve zove igračiće..sve se placa sve se vraca...
1 0
Baco
Ako nine proba ,strasno je
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi