Junuzović produžio ugovor s Werderom

Ostaje do 2018. godine

Junuzović produžio ugovor s Werderom

Njemački bundesligaš iz Bremena na svom Twitter profilu potvrdio je da će Zlatko Junuzović i u budućnosti nositi dres Werdera. 

Iako se tokom prijelaznog roka povezivao s nekoliko klubova, Junuzović je na kraju odlučio ostati u Werderu i produžiti ugovor do ljeta 2018. godine. 

"Jako smo zadovoljni što će Junuzović i dalje biti član našeg kluba. Pregovori su trajali dosta dugo, ali na kraju se isplatilo i možemo biti sretni", kazao je direktor Werdera. 

Zadovoljan zbog ostanka u Werderu bio je i sam Junuzović. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Werder je za mene u posljednjih nekoliko godina postao novi dom. Uvjeren sam da možemo dosta toga postići s trenutnim igračkim kadrom, a posebno s našim navijačima koji su fantastični", riječi su Junuzovića. 

Junuzović je u redove Werdera stigao još 2012. godine iz bečke Austrije. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.