Jurčević: Bitno je da budemo bolji, a ne ko je favorit

Trener Dinama pred Rijeku

Jurčević: Bitno je da budemo bolji, a ne ko je favorit

Samir Mlaćo

Dinamo je ponovo razočarao svoje navijače. Naime, Modri su remizirali na gostovanju kod Intera iz Zaprešića (0:0), ali ostali sa osam bodova prednosti u odnosu na Hajduk iz Splita.

Dinamo nije bilo na nivou, izostala je realizacija, a osjetio se i izostanak nekoliko prvotimaca.

"Mislim da je bila interesantna i jako borbena utakmica. Tražili smo put do pobjede, željeli smo sva tri boda. To nam je bilo strahovito bitno tako da povećamo svoju prednost pred konkurentima. Nažalost nismo došli do sva tri boda. Imali smo nekoliko prilika, falio nam je kvalitetniji zadnji pas i realizacija. Nije to tako jednostavno ostvariti na ovom terenu", kazao je trener Dinama Nikola Jurčević.

"S druge strane, Inter je pokazao da je kvalitetna i dobro organizirana momčad koja se jako dobro branila i tražila prilike iz kontranapada. Odigrali smo na kraju 0:0 i još uvijek zadržali dobru prednost na ljestvici. Okrećemo se sad polufinalu Kupa s Rijekom koji je na rasporedu u srijedu na Maksmiru", dodao je Jurčević.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Dinamo već u srijedu igra meč kupa protiv Rijeke.

"Kup je posebna utakmica, u posebnom ambijentu, igramo na Maksimiru gdje će biti možda ''nogometniji'' uvjeti. Nama je presudno da budemo bolji, a ne tko je favorit. Vjerujem da ćemo bolje izgledati i pobijediti", jasan je trener Dinama.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti