Jurčić: Husejinovića još nisam stigao vidjeti na djelu

Čuo je dobre stvari o njemu

Jurčić: Husejinovića još nisam stigao vidjeti na djelu

Edmir Škorić

Trener Dinama Krunoslav Jurčić još nije imao priliku na djelu vidjeti Saida Husejinovića, ali ističe da je čuo samo najbolje stvari za njega.

Jedno od Dinamovih pojačanja ove zime je Husejinović, bivši igrač Sarajeva. Sportske novosti navode da je transfer koštao samo 50.000 eura, a Jurčić očekuje puno od Husejinovića.

 

"Nisam ga još vidio na djelu, ali prema onome što sam čuo od njegovih suigrača i osoba koje su ga pratile, riječ je o potentnom napadaču koji je izrazito jak u duel igri", kazao je Jurčić za zagrebačke Sportske novosti.

 

Dinamo će potražiti novog golmana, a klub su ranije napustili bh. internacionalac Mehmed Alispahić, koji je otišao u Rijeku, dok je Domagoj Vida potpisao za kijevski Dinamo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti