Jurčić: Meša će nam mnogo nedostajati

Oglasio se trener Dinama

Jurčić: Meša će nam mnogo nedostajati

Adnan Beganović

Revanš susret 3. pretkola Lige prvaka između Dinama i Helsinkija bio je koban za veznjaka Modrih i bh. reprezentativca Mehmeda Alispahića.

Naime, prvotimac Dinama slomio je ruku i s terena će odsustvovati tri do četiri mjeseca, a trener zagrebačke momčadi Krunosav Jurčić ističe da će mu naš reprezentativac jako nedostajati.

"Veliki je to hendikep za nas jer u Alispahiću sam dobio izvrsnog igrača.Neke stvari koje on radi možda se ne vide s tribine, međutim, ja kao trener ih primijetim i izuzetno ga cijenim", rekao je Jurčić za Sportske novosti.

"Pored svega toga Meša je i vedar momak, koji podiže atmosferu u svlačionici, doista smo ostali bez jako važnog kotačića u momčadi", dodao je Jurčić.

Kako Alispahića na terenu neće biti duže vrijeme nije isključeno da Dinamo dovede igrača sličnih karakteristika.

"Razgovaramo o svemu, moguće je da dovedemo nekoga ko je Alispahićevog tipa. Međutim, sigurno nećemo dovoditi nekoga samo da ga dovedemo i kažemo evo to je zamjena", zaključio je Jurčić.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.