Jure Ivanković upitan za nedjeljni meč protiv Sarajeva

Široki kompletan pred derbi

Jure Ivanković upitan za nedjeljni meč protiv Sarajeva

Fudbaleri Širokog Brijega ostvarili su značajan trijumf u prošlom kolu u Mostaru nad Veležom kojim su uhvatili priključak za vodećim klubovima na tabeli Premijer lige.

Naredno kolo donosi veliki derbi na Pecari, a Široki Brijeg ovog puta ugostit će drugoplasirani tim na tabeli, Sarajevo.

Ohrabrujući podatak za Slavena Musu je da će ovog puta moći računati na kompletan kadar, s tim da je pod znakom pitanja nastup veznog igrača Jure Ivankovića koji ima problema sa mišićem prednje lože.

Ivanković je od utakmice u Mostaru trenirao odvojeno od saigrača, a prvi trening sa ostatkom tima odradio je danas. Konačan odgovor da li će nastupiti protiv Sarajeva ili ne dat će sutrašnji trening.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.