U čast njemačkom trenerskom velikanu

Jurgen Klopp "dobio ulicu" u Tuzli!

7

Komentari (7)

AlanFord
Haloooo @ svi sa komentarima jeste li naučili u školi da kad se neka riječ napiše u navodnicima šta znaći. Ovo je čovjek koji voli svoj klub napravio za sebe tablu na kojoj piše i Narodni heroj......jel to nesto lose? Nije ovo zvanična ulica sunce vam doratsko...
green_dragon
Al pazi "NARODNI HEROJ"....hahahahaha u pm
AlanFord
Halo atovi ovi gore hejterski u Tuzli postoji klub navijača Liverpula. To je uradio jedan od njih iz ljubavi prema klubu. Ovaj at tipa dorat što ga je stid što je iz Tuzle pa idi bolan vrati se u svoje selo iz kojeg si dosao pa se neces stidjeti što si toozlak.
Pa zar ovakvih budala ima u Tuzli, ocigledno radi se o nekome ko je dokon i nema sta raditi, tipican dokolicar. Ovo me je zaista nasmialo do suza.
user1590396893
Nekad me stvarno stid što sam iz Tuzle...
luzichki
Ovo samo Tuzlaci mogu uraditi.
forza_juve
Uslov da preuzme Slobodanku
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.