Jurgen Klopp otkrio ko će ga naslijediti na Anfieldu!

Nijemac zna ko dolazi iza njega

Jurgen Klopp otkrio ko će ga naslijediti na Anfieldu!

E. Škorić

Menadžer Liverpoola Jurgen Klopp izjavio je za FourFourTwo kako će prije ili kasnije legenda doći umjesto njega.

Klopp je baš ono što je Liverpoolu trebalo, no svi se na Anfieldu pitaju šta poslije Nijemca? Ko bi mogao da ga naslijedi?

Ako je vjerovati riječima samog Kloppa, to će biti - Steven Gerrard. On je trenutno na klupi Glasgo Rangersa, koji nakon šest kola u Škotskoj ima tri boda mane od Celtica i započeo je grupnu fazu Evropske lige pobjedom nad Feyenoordom.

Gerrard je legenda Liverpoola i od 1998. do 2015. je odigrao 710 utakmica za Liverpool.

"Ako pitate mene ko bi me trebao slijediti, rekao bih Stevie. Pomažem mu kad god mogu. Vjerujem da će on biti moj nasljednik", kazao je Klopp.

Klopp tvrdi da nije savršen, ali da daje sve od sebe za Liverpoolove rezultate.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Dovoljno sam star da znam da ovom poslu pružam sve. Nisam genije, nisam savršen, ali klubu dajem 100 posto. Ako je to dovoljno, super. Ako nije, onda je samo problem situacije".

U spomenutom intervjuu za FFT Klopp je naglasio da nije ljubomoran i da je spreman svoje mjesto jednog dana prepustiti drugom čovjeku, a također ističe da je kao osoba previše otvoren i da jednostavno voli ljude i voli život, pa je spreman svakome da pruži priliku.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti