Juričić najavio derbi protiv Borca: U svakoj utakmici idemo na pobjedu

Željezničar želi nastavak niza

Juričić najavio derbi protiv Borca: U svakoj utakmici idemo na pobjedu

E. Škorić

FK Željezničar će u utorak u okviru 3. kola m:tel Premijer lige BiH dočekati FK Borac.

Bit će to derbi s obzirom da se sastaju ekipe koje su ostvarile pobjede u prva dva kola i jedni i drugi nisu primili gol. Željezničar će igrati na svojoj Grbavici, ali nedostaju navijači. Meč počinje u 17 sati uz prijenos na Areni Sport.

Sutrašnji derbi najavio je i sjajni napadač Plavih Luka Juričić koji je ovog ljeta stigao na Grbavicu i vrlo brzo pokazao da će biti od velike pomoći ekipi Amara Osima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sigurno da je Borac kvalitetna ekipa koja ima maksimalan broj bodova u ovom dijelu prvenstva i kao i mi nisu primili gol, ali mi idemo na pobjedu kao i u svakoj utakmici i to je naš cilj", kazao je Juričić, dodavši:

"Zadovoljan sam svojom igrom u dva kola. Uvijek ima prostora za napredak, ali hvala Bogu za sada sve ide dobro".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

BlueBoys
Luka samo tako nastavi svaka cast.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi