Osim: Pokušat ćemo dovesti Borac u nezgodnu situaciju

Željezničar domaćin Banjalučanima

Osim: Pokušat ćemo dovesti Borac u nezgodnu situaciju

A. Čaušević

Treće kolo Premijer lige na stadionu Grbavica u utorak će otvoriti Željezničar i Borac, bit će to okršaj ekipa s maksimalnim učinkom poslije prva dva kola. 

Amar Osim je u najavi susreta kazao da njegovu ekipu očekuje težak meč pošto su razlike između ekipa u bh. prvenstvu minimalne.

"Teška utakmici kao i svaka u ovoj ligi, početak prvenstva pokazao da su razlike između ekipa jako male, izuzetak je visoka pobjeda nad Mladosti. Sve ostalo je tu negdje", kazao je Osim te nastavio:

"Pobijedili smo i mi ubjedljivo, ali znamo da razlika u kvalitetu nije tolika. Znamo da je Borac isto dobro startao, da su puni samopouzdanja, i mi smo. Pokazali smo dobar napredak u odnosu na prvu tekmu u nekim segmentima, ako pokažemo daljni napredak, a ponovimo volju i energiju, imamo razloga biti optimisti."

Kada je u pitanju igrački kadar i sastav za sutrašnji meč trofejni stručnjak je kazao da će na raspolaganju imati iste igrače kao u duelu s Radnikom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Svi igrači na koje smo mogli računati u Bijeljini su tu, nismo odlučili kako i u kojoj formaciji ćemo igrati. Pokušat ćemo iskombinovati da izvučemo najbolje, najbolji mogući rezlutat, da stavimo igrače koji bi mogli najmanje pogodovati Borcu i dovesti ih tako u nezgodnu situaciju i samim tim bi sebe doveli u bolju situaciju i ostvarili bolji rezultat."

Utakmica se igra od 17 sati uz direktan prijenos na Areni Sport. Pravdu će dijelit Ermin Sivac iz Zenice.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rajvosa2019
Tako je brkice , u prvu i ostro po gasu - i sretno protiv Borca / bice to dobar mec
13 0
nemozetako
Sutra na Grbavici x uz nasu 2 na Pecari, pa da se prikljucimo aBd vrhu, a onda da docekamo Krupu :)
0 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi