31

Komentari (31)

Mostarski1Rambo22
aha, vidjet cemo kako ce biti kad bude pocela liga...Seljaci 87 loze se na prijateljsku utakmicu protiv Gorazda
Lafac
U Vrapčićima sada žive gradjani?
Mostarski1Rambo22
@Lafac iz Šantićeve za tvoju informaciju. Mi smo za razliku od vas deblokirali grad 93' dok su vas Srbi drzali citav rad ispod opsade, pa se nakon rata ovdje nesto pravis opasan. FOCHAKUUU
Lafac
Hahahah kakav si ti debil, za tvoju informaciju ja sam rodjeni Mostarac, a takvi kao ti ( tvoj vokabular to govori) su došli iz Nevesinja ,Gacka,Stoca ili Capljine i sada se pušu kao da su iz Šantićeve! Idi mali u Vrapčiće tamo ti je mjesto
Mostarski1Rambo22
@Lafac ti si rodjen u Foci, k'o i tvoj ćaća. Obojica šljegli/prišljegli dolje u Sarajevo 92'..prvo vrijedjas Velež i onda navodno ti si Mostarac? Bosančugo tupava
Lafac
Rodjen davno kod Hita u staroj bolnici, živio u Rodoču,Šehovini i Carini 5 godina i kao dijete doselio u Sarajevo, a kad bi tebe covjek pitao odakle ti je otac usutio bi se izbjeglico iz Nevesinja, Gacka Stoca ili Capljine!!!
Lafac
Hoćeš li da se natežemo još odakle je ko? Ja sam za tebe rodjeni Mostarac koji je uz Želju odrastao ali mi je Velež bio duboko u srcu ,medjutim seljaci koji su naselili moj Mostar samo ga srozavaju a izmedju redova vidim da si i ti takav!
Lafac
Gdje si nestao? Kao pridošlica u Mostaru si sada otišao da se rasputaš da li neko zna za staru bolnicu kod Hita?
Mostarski1Rambo22
@Lafac čuj Mostarac, a odrasto uz Selju, klub koji je nekoliko puta u Jugoslaviji pokrao Velež(krade ga i danas). Koliko puta smo trebali biti pravaci Jugoslavije, a nismo bili zbog sarajevskog interesa. Zamolio bih te ,seljačiću, da prestaneš glumiti Mostarca, jer se u Hercegovini nikad nije navijalo za Seljuuu. Onda ću i ja glumiti "Sarajliju" sa Grbavice koji navija za Velež.
Mostarski1Rambo22
@Lafac Fočaku, ne glumi Mostarca.
Mostarski1Rambo22
@Lafac "doselio u Sarajevo" Ne živiš u Mostaru. Drž' se ti Sarajevske kasabe i SDA.
Lafac
Pod 1 glup si, napisao sam da sam rodjeni Mostarac al da sam odrastao u Sarajevu, pod 2 svi moji navijaju za Velež al ja i moj brat smo mrtvi Željovci, pod 3 nabrojati cu ti makar 10 Mostaraca koji su prije ratni navijači Želje, i pod 4 dokazao sam ti da sam rodjeni Mostarac a da si ti seljak koji je ratnim prilikama dospjeo u Mostar i sada ovdje svojim seljackim vokabularom stvaras lošu sliku za moj rodni grad! Zato te molim da se odjaviš ili prestaneš da blatiš jedan od najboljih gradova u BiH!!!
BlueBoys
Evo Ramba mrcine....lmao.....
Mostarski1Rambo22
@Lafac Bosančugo, fočkah, balijetino, SDA botino, posljednji put ti kažem, da ne glumiš Mostaraca. Nabijem na qurac tebe i Seljesnicar. Propali klub, propali navijači, ne možete utakmicu pobijediti bez penala . Vidio sam prošli put koliko ste jaki na terenu kad su navijači Lech Poznana pretukli Pitare u Sarajevu...dvolična sarajevska vnago. Jesi l' sa Seljacima pjevao "Slobodan Praljak" i "Dabogda vam se srušio Stari most".
Lafac
Glup si momak šta da ti kažem drugo, i ne volim politiku da miješam sa sportom al po tebi mogu vidjeti da si SDA cim su seljaka doveli u Mostar ,a ja sam davne 1985 doselio iz Mostara u Sarajevo i tada na svu sreću nije bilo tih malograđanskih stranaka koje kao danas dovedu seljaka iz Gacka Stoca ili Capljine u Mostar i katu mu ti si sada gradjanin a njegov seljacki vokabular jednostavno ne može se primjeniti hahah!!!
Lafac
Mostarski1Rambo22
@Lafac Dovoljno je reci da imam svoju ulicu u Mostaru, i da su moji preci bili narodni heroji Mostara :) Kad budes dosao dolje u Mostar, javi se. Pokazat cu ti ja ko je gradjanin, a ko je sljego dolje s' brda u Sarajevo 92' godine. A sad sjasi mi s' qurca.
Lafac
Vidiš da tvoj seljački vokabular ti jednostavno neda mira i jednostavno samo tako znaš razgovarati al hajde navikao sam sa svakakvim seljacima razgovarati kroz posao pa mogu i učiniti izuzetak za tebe koji si došao iz malih provincija u veliku !!! To Slobodan Praljak i Stari most da je spominjao neko od navijača fkz na utakmici u negativnom navijanju slagao te ko ti je god rekao, ja bih znao jer su meni mnogo bliski clanovi obitelji stradali u Mostaru pa bih te zamolio da ne šutiš laži i spinove!!
Lafac
Mostarski1Rambo22
@Lafac Kad može Ante iz Donjih Cigića, pokraj Širokog Brijega biti Mostarac, onda zašto ne bi i ti bio :) Zamolio bi' te Fočaku, da ne glumiš Mostarca i da prestaneš se drogirati.
Lafac
* Mostarski Rambo, mogu tvoji preci biti heroji na kvadrat i skidam kapu za to ako je istina al tvoj seljački vokabular šalje ružnu sliku na tvoje pretke i na grad koji je moj rodni grad ,s toga te molim da prestaneš širiti taj seljački vokabular na stranicama gdje mogu svi pročitati i stvoriti neku ružnu sliku o Mostaru i Veležu!! Hvala još jednom ako budeš promjenio seljački vokabular!!
Lafac
Ne poznajem ta sela koja ti očigledno poznaješ!! Molim vas da ne zamjerite Rambu iz Mostara ipak je to mali seljak koji je ratnim prilikama dospjeo u veliki grad što je za njega očigledno bio jedan veliki šok i sada jednostavno to selo iz njega govori!!!
Mostarski1Rambo22
@Lafac Apostrof se piše u riječima koje se shvataju kao okrnjene. To si valjda učio u 5 razredu osnovne škole? Sad je pitanje da li si ti u Foči završio osnovnu školu.
Lafac
Kada gledam utakmicu svog kluba i uz to pokušavam da objasnim seljaku iz okolice Mostara dešavaju se greške u pisanju!! Al zamolio bih te pošto tvoji ukućani ne znaju za staru bolnicu kod Hita da se raspitaš u komšiluku pa da znaš da je i to nekada postojalo u Mostaru! Budi pozdravljen ne želim da trošim svoje vrijeme uzaludno pokušavajući mancipovati jednog seljaka u koliko toliko pristojnog gradjanina Mostara!! Pozdrav svima i ovdje završavamo
MirzaBarucic
Evo debila opet o ratu :))) Oni deblokirali grad, tugo moja. Mrš.
MirzaBarucic
Haha, kad Mostarac (Lafac) nevesinjskom debilu očita bukvicu :)))
Mostarski1Rambo22
@MirzaBarucic evo jos jedan Focak. Pa sta ima ? Jesi l' šljego ili prišljego u Mostar.
MirzaBarucic
A šta ti papak nevesinjski imaš protiv Foče?
Sako12
Levandovski !!!
BobPaisley
@Sako12 ...ovo je Levatovski.
Sako12
Haj migrant razguli
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.