Stoper Zeničana uoči Viteza

Jusić: Interesuje nas samo pobjeda

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika sutra će dočekati ekipu Viteza u komšijskom derbiju 12. kola Premijer lige BiH. Zeničani, kako je Vitez ušao u Premijer ligu crno-crveni ne znaju za pobjedu.

Defanzivac Čelika i jedan od najboljih igrača kluba Emir Jusić sutra će imati sigurno dosta posla u odbrani, a uz maksimalan respekt prema gostima, nada se osvajanju tri boda.

"Dolazi nam Vitez, izuzetno nezgodna ekipa, na papiru možda to i ne izgleda tako, ali oni imaju glavu i rep. Imaju odličnog trenera, ali naša svlačionica razmišlja samo o pobijedi i sve ćemo učiniti da to ostvarimo. Mi ćemo dati svoj maksimum da dođemo do tri boda, koja nam mnogo znače, jer mnogo ekipa je u tri boda i svaki kiks te dovodi u nezgodnu situaciju", kaže 29-godišnji stoper.

Odbrana Čelika sutra će imati dosta posla sa ofanzivnim igračima Viteza.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Vitezov najbolji dio ekipe je taj ofanzivni dio, imaju sjajna krila i robusnog Fajića koji je igrao u inostranstvu. Međutim mi svi ako damo svoj maksimalan angažman od Karića u špicu, pa do ostalih igrača onda ne bih trebali da imamo problema u sutrašnjoj utakmici", nada se Jusić.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.