Fudbaler Čelika pred duel s Vitezom

Bajraktarević: Biće teško, ali želimo pobjedu

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika nakon reprezentativne pauze predstojećeg vikenda na Bilinom polju dočekuju ekipu Viteza, koji je tradicionalno nezgodan protivnik za Zeničane.

U dresu Viteza uvijek igra dosta igrača koji su svoju karijeru počeli na Bilinom polju, tako da imaju uvijek motiv više kada igraju protiv Čelika. Izabranici Borisa Pavića dobro su iskoristili mini pauzu, te se dodatno pripremili za još jednu tešku utakmicu protiv ekipe koja se bori za opstanak u Premijer ligi.

Veznjak crno-crveni Semir Bajraktarević nezamjenjiva je karika u veznom redu Zeničana, a nada se dobrim rezultatima u narednom kolima, te u okviru Kup takmičenja.

"Velika su očekivanja, mi svaku utakmicu idemo na pobjedu. Očekuje nas teška utakmica, radili smo dva puta dnevno, nadam se da ćemo uspjeti pobijediti Vitez. Igrali smo u Kupu protiv njih, odigrali smo solidno i pobijedili, mislim da je to recept i za narednu utakmicu u subotu. Trebamo ući maksimalno angažovano i skoncentrisano, te nadam se najboljem", kaže Bajraktarević.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U nastavku sezone idu jednako na oba fronta.

"Sigurno i da u Kupu imamo velika očekivanja, trener želi da idemo isto jako i u Kupu. Nadam se da ćemo imati sreće u ždrijebu, te da ćemo prezimiti i kada je u pitanju Kup takmičenje", kazao je za SportSport.ba Bajraktarević.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.