Jusufbašić predvodi Travnik na Hasetovom memorijalu

Veziri u veoma jakom sastavu

Jusufbašić predvodi Travnik na Hasetovom memorijalu

S. Mlaćo

U subotu i nedjelju igra se 24. Memorijalni turnir "Asim Ferhatović- Hase", a nastupat će osam ekipa podijeljenih u dvije grupe.

Čast da nastupaju na ovom turniru imati će i nogometaši Travnika, trenutno drugoplasirana momčad Prve lige Federacije. Veziri dolaze sa željom da se sarajevskoj publici prikažu u što boljem svjetlu, a sa klupe će ih predvoditi Feđa Dudić.

Dudić, inače prvi pomoćnik Osme Bajrića,  odredio je sastav koji će predstavljati Travnik: Adis Nurković, Muharem Čivić, Admir Goloman, Nijaz Fazlić, Ajdin Nuhić, Haris Hasanbegović, Emrah Hasanhodžić, Hrustan Kadrić, Amir Baručija, Selmin Đogić, Zijad Brljak i Sabahudin Jusufbašić. 

Pored Dudića, stručni štab Travnika činit će i trener golmana Alen Delić. Travnik je u grupi "A" sa Olimpikom, Slavijom i Željezničarom, a prvi meč tim sa Pirote odmjeriti će u subotu protiv Željezničara sa početkom u 10 sati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti