Održana redovna sjednica Skupštine NK Travnik

Veziri žele u Premijer ligu

Održana redovna sjednica Skupštine NK Travnik

Samir Mlaćo

U ponedjeljak je održana redovna sjednica Skupština NK Travnik. Od ukupno 19 delegata bilo je prisutno njih 12, a izvještaj o radu kluba podnio je predsjednik Vezira Asim Fazlić

Izvještaj je jednoglasno usvojen, kao i plan rada za 2017. godinu sa akcentom na povratak u Premijer ligu.

Usvojena je i ostavka člana Upravnog odbora Mirsada Fazlića, a na njegovo mjesto imenovan je Husein Eminović, ekonomista, zaposlen u firmi JKP Bašbunar.

Dužnosti su razriješeni neaktivni članovi Suvad Džafić, Marko Vukadin i Predrag Sučić, a njihove zamjene će biti imenovane na narednoj Skupštini koja će održati sredinom januara naredne godine.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Skupštini su prisustvovali i premijer Vlade SBK/KSB Tahir Lendo, te načelnik Općine Travnik Admir Hadžiemrić, koji su dali punu podršku klubu za povratak u Premijer ligu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi