Jusufbegović o Prosinečkom: Mangup, gospodin i raja
Bh. stručnjak se prisjetio dana kada je igrao sa novim selektorom bh. reprezentacije.

Nekadašnji trener Olimpika, Veleža i Čelika za SportSport.ba

Jusufbegović o Prosinečkom: Mangup, gospodin i raja

A. Beganović

Robert Prosinečki, izabran je za novog selektora fudbalske reprezentacije BiH. Svoj trenerski put počeo je kao član stručnog staba reprezentacije Hrvatske, nedugo nakon sto je objesio kopačke o klin.

U svojoj bogatoj karijeri branio je boje mnogih klubova, izmedju ostalog Reala i Barcelone, ali i ljubljanske Olimpije.

Upravo u Olimpiji je dijelio svlačionicu sa jednim bh. igračem, a danas trenerom Nedimom Jusufbegovićem. Nekadasnji trener Olimpika, Veleža, Zvijezde i Čelika u razgovoru za SportSport.ba se prisjetio igračkih dana i vremena kada je dijelio svlačionicu sa novim selektorom Zmajeva.

"Dobro vam je naumpalo, igrao sam sa Robertom. Sta mogu reci o njemu? Mangup, gospodin, raja... Ne mogu ni danas vjerovati da se ponašao, tako da kažem, normalno, da nikada nike glumio facu. U svlačionici je uvijek bio jedan od nas, niti u jednom trenutku niste mogli osjetiti da glumi. Pravi momak, zelim mu sve najbolje", istakao je bh. stručnjak.

Top Komentari

Hrasno1921
Juka zajebant i preverant ...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi