8

Komentari (8)

Mustafa
Sta ovaj prica ? Pravda svoj nerad i neznanje! Upropastis klub pa dadnes ostavku i nista te ne kosta. Takvima kao ti treba rebra prebrojati
Sramota za grad da ti balavac bude direktor , jedno je lutko navijati , voliti slobodu , a drugo biti generalni . Dečko se malo osilio , pa ponasao na tribinama kao seljacina najveća , vadi ovog , onog , kako igrate bla bla , direktor je mislio ako voli slobodu da drži boga za muda . Jedno je sigurno sloboda je ispala dok si ti bio generalni , ili ako ti je lutko lakše za vrijeme koje si glumio direktora sloboda je ispala !!! Sad se pravdaj kome hoćeš , znaš kako si postao direktor , tako sad znaš da ovo nije za tebe .
MaDaj
Ja sam čuo da je glavni krivac tip iz glogove hahahah
FRLegioen
Ne ulazim u to da li je ovaj momak ucestvovao u mutnim radnjama ,ali znam da zivi za Slobodu! NAVIJAC CELIKA
user1676718201
Neka kaze kako je on dosao na tu poziciju ,kako je tu dosao? po kojem osnovu? ,sta je on uradio za vrijeme mandata da li je nasao neke finasije za klub ?ili ce sada jedva cekati da naplati svoj nerad ;)
LedeniTuzla
Svi sute a sve su svi znali i sad kad odlaze da se ispovijede. MRŠ
Slana_carsija
Što nisi o ovome pričao ranije?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.