Juve do kraja mjeseca šalje ponudu?

U Torinu žele Edina Džeku

Juve do kraja mjeseca šalje ponudu?

Juventus definitivno neće odustati od dovođenja Edina Džeke u Torinu, a Stara dama se sprema da u narednih desetak dana pošalje i zvaničnu ponudu za našeg reprezentativca.

Klub iz Torina duže vrijeme prati napadača reprezentacje Bosne i Hercegovine i Wolfsburga, te najboljeg strijelca Bundeslige ove sezone, a očekuje se da Juventus do kraja ovog mjeseca pošalje i zvaničnu ponudu na adresu Wolfsburga za Edina Džeku.

Kao što je poznato, Wolfsburg za Džeku traži 40 miliona eura, a u Juventusu su spremni platiti taj iznos. Ipak, u redovima najtrofejnijeg italijanskog kluba se nadaju da bi Vukovi možda mogli pristati da dio novca bude kompeziran kroz neke igrače, tvrde italijanski mediji.

Džeko je, bez ikakve sumnje, najtraženiji evropski fudbaler ove godine, a osim Juventusa za njegove usluge su zainteresovani Milan, Real Madrid, Manchester City, Manchester United, Arsenal, Chelsea, Tottenham...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.