Juve dogovorio još jedan veliki transfer?

Emre Can pristao na uslove Stare dame

Juve dogovorio još jedan veliki transfer?

Endin Čaušević

Njemački fudbaler Emre Can će gotovo sigurno na kraju ove sezone napustiti Liverpool i karijeru nastaviti u dresu Juventusa.

Can je odbio produžiti saradnju s Redsima jer ima namjeru da kao slobodan fudbaler napusti Anfield. Prema svemu sudeći njemački fudbaler će svoju karijeru nastaviti u dresu aktuelnog prvaka Italije ekipe Juventusa.

Juve i Can pregovaraju već nekoliko sedmica, a Stara dama želi osigurati njegov dolazak tako što će potpisati s njim predugovor. Prema pisanju italijanskih medija Can i Juventus su sve dogovorili i samo je pitanje trenutka kada će se to ozvaničiti.

Can će prvo potpisati predugovor, a onda će na ljeto potpisati petogodišnju saradnju sa Juventusom. Njemački veznjak bi u novom klubu godišnje trebao zarađivati oko pet miliona eura.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi