Juve se priključio u borbu za Džekom

Svi ludi za "dijamantom"

Juve se priključio u borbu za Džekom

Edmir Škorić

Edin Džeko ovih se dana pojavljuje u svim medijima, mnogi ga povezuju s Milanom, a sada Tuttosport piše kako se za bh. reprezentativca zainteresirao i Juventus.

Tuttosport tvrdi kako je Juventus spreman poremetiti planove rivala Milana, te dovesti na Delle Alpi bosanskohercegovačkog reprezentativca Edina Džeku. Zimski prelazni rok je u januaru, pa bi već tada našeg dijamanta mogli gledati u nekom drugom klubu. Za sada, najbliži tome su Milan, budući da postoji interes sa obje strane, te Juventus.

Isti izvor navodi kako je direktor Juventusa Alessio Secco na transfer listu kluba iz Torina dodao i vlasnika 26 prošlosezonskih golova u Bundesligi. Navodno, predstavnici Stare dame otputovat će u Wolfsburg, u nadi da će biti uspješniji od Milana u pokušaju angažovanja 23-godišnjeg napadača.

Za sada ne postoji službena potvrda iz Juventusa oko interesovanja za Džeku, a jučer je trener Vukova, Armin Veh, kazao kako su u klubu iz grada automobila spremni pustiti svog najboljeg strijelca, ali pod uslovom da se plati iznos koji stoji u ugovoru (30 miliona eura).

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije