Juventus 123 godine nije igrao s ovakvom ekipom

Interesantno

Juventus 123 godine nije igrao s ovakvom ekipom

E. Škorić

Juventus u ovim trenucima igra meč 4. kola Lige prvaka protiv mađarskog Ferencvaroša.

S obzirom na veliki broj povrijeđenih igrača, Andrea Pirlo je morao da izvede "šaren" sastav, pa se torinski klub pati sa gostima iz Mađarske, koji su čak i poveli, ali je Cristiano Ronaldo izjednačio na 1:1.

Najveći problem Stara dama ima u odbrani, a zanimljivo je da po prvi put nakon 123 godine i 4371 utakmicu Juventus u odbrani ni na golu nema nijednog italijanskog igrača.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AmarSahi
Normalno da je drugačiji tim nego prije 123 godine, ovi što su igrali prije 123 godine su sada pokojne rahmetlije.
0 2
Zoilomas
Ma ja Bernardeschi nije Italijan on je iz Mamlazije.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi