Pirlo blokirao prodaju trojice igrača Juventusa

Zalagao se za njihov ostanak

Pirlo blokirao prodaju trojice igrača Juventusa

E. Škorić

Kako je objavio novinar Fabrizio Romano, Andrea Pirlo je blokirao prodaju trojice igrača Juventusa prošlog ljeta.

U Juventusu su uveliko dogovarali prodaju nogometaša, no dolazak Pirla je bio znak da sve i jedan ostanu.

Merih Demiral je imao ponudu iz Leicestera, Adriena Rabiota su takožer tražili engleski klubovi, a također je i Danilo bio jedan od "otpisanih" u Torinu.

Vjeruje se da bi svi oni već bili u novim klubovima da nije bilo Pirla, koji je bio mišljenja da ti momci i dalje zaslužuju da nose dres Juventusa i redovno im daje priliku u novoj sezoni.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Danilo je odigrao sedam utakmica u Seriji A i ima jednu asistenciju, Demirel je u šest nastupa također zabilježio asistenciju, dok je Rabiot postigao jedan gol na sedam mečeva.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi