Juventus bacio oko na Rodrigueza

Mladi Kolumbijac na meti "Stare dame"

Juventus bacio oko na Rodrigueza

Bruno Carpeggiani, menadžer mladog Jamesa Rodrigueza, igrača Banfielda, izjavio je argentinskim medijima da je nekoliko klubova poslalo ponude za njega, ali da je Juventus najozbiljniji i da je Rodriguez najbliži Juveu.

Mladi 18-godišnji Kolumbijac je skrenuo pažnju za sebe sjajnim igrama u prošloj sezoni kada je kao najmlađi član tima pomogao Banfieldu da se dokopa prve titule argentinskog prvaka u historiji. Prema riječima Carpeggianija njegova cijena je oko 7 miliona eura.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.